• Menu
  • Skip to main content
  • Ugrás a lábléchez

Before Header

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Phone

BGSZC

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

Header Right

  • BGSZC
  • Hírek
  • Iskoláink
  • Képzéseink
    • Szakképző iskola (szakma érettségi nélkül)
    • Technikum (szakma érettségivel)
    • Képzések 25 éves korig (iskolarendszerű)
    • Képzések felnőtteknek
  • GYIK
  • Blog
  • Dokumentumok
  • Projektjeink
  • Elérhetőség
  • Álláshirdetések

Mobile Menu

  • BGSZC
  • Hírek
  • Iskoláink
  • Képzéseink
    • Szakképző iskola (szakma érettségi nélkül)
    • Technikum (szakma érettségivel)
    • Képzések 25 éves korig (iskolarendszerű)
    • Képzések felnőtteknek
  • GYIK
  • Blog
  • Dokumentumok
  • Projektjeink
  • Elérhetőség
  • Álláshirdetések
szakacs-szaktechnikus-okj-szakkepzes-budapest

Szakács szaktechnikus (5 éves)

Főoldal / Képzések / Szakács szaktechnikus (5 éves)

Turizmus-vendéglátás ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű szakképzettség megszerzésével zárul.
A szakács szaktechnikus a vendéglátóipar termelési és irányítási területén, kihelyezett vagy fix éttermi konyhán az egység vezetéséért felelős szakember, magas szaktudással. Közép- és felsővezetői feladatokat lát el olyan munkakörökben is, mint például a főszakács helyettes, főszakács, generál főszakács, élelmezésvezető helyettes, élelmezésvezető.

A szakács az egyik legrégebbi szakma. A napi szükséglet kielégítése mellett kulináris élményt is nyújt. A szakács szaktechnikus a különböző rendezvények fő koordinátora a catering tekintetében. Szaktudásával segíti, irányítja a zökkenőmentes és a vendégek megelégedésére végzett munkát.

KOMPETENCIAELVÁRÁS
Remek ízérzék, nagy terhelhetőség, jó stressztűrő képesség, jó kommunikációs készség, jó problémamegoldó képesség, empátia, jó szervezőkészség, kreativitás, együttműködő képesség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

  • vezetőszakács helyettes pozícióban végrehajtja, illetve végrehajttatja a meghatározott feladatokat;
  • vezetőszakács pozícióban végrehajttatja az általa meghatározott feladatokat és ellenőrzi is azokat;
  • előkészítő, elkészítő és befejező műveleteket felügyel, szükség esetén korrigáltat;
  • árut rendel, árut vesz át, árut raktároz szakosítva;
  • betartja és betartatja a HACCP szabályzatot;
  • irányítja és összehangolja a segédszemélyzet munkáját;
  • megérti és felhasználja a technológiai műveletek leírásait idegen nyelven.

A szakma jó választás mindazoknak, akik szeretnek alkotni, munkájukkal örömet szerezni másoknak, érdekli őket a szervezés, logisztika. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon, jó perspektívát és változatos feladatokat kínál. Remek választás azok számára is, akik nyitottak szakirányú felsőfokú tanulmányok folytatására.

Kategória: Képzéseink, Technikum (szakma érettségivel)

Érdekelnek a részletek? Töltsd ki az alábbi formot és küldjük az infókat!

Footer

bgszc-logo-HU-inverz
  • Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
  • 1074, Budapest, Dohány u. 65
  • Telefon: +36-1-413-2777
  • E-mail: info@bgszc.hu
  • OM: 203061
  • Nyilvántartási szám: B/2020/000671
  • Engedélyszám: E/2020/000184
  • BGSZC
  • Iskoláink
  • Képzéseink
  • Hírek
  • Dokumentumok
  • Elérhetőség
  • Projektjeink
  • GYIK
  • Adatvédelem

Site Footer

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum 1074 Budapest, Dohány u. 65. Telefon: +36-1-413-2777 E-mail: info@bgszc.hu