Ugrás a fő tartalomra

1074 Budapest, Dohány u. 65.


+36 30 011 34 39

Széchenyi 2020

Bemutatkozás


Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum oldalán.

22 iskolánkban a főváros számos pontján kínálunk középfokú tanulási lehetőséget üzleti, gazdasági, turisztikai, kereskedelmi, vendéglátás, informatikai és sport területen. Oktatott szakmáinkról a Képzéseink menüpontban olvashat, iskoláinkat az Intézményeink menüpontban találja. Kiemelt célunk, hogy tanáraink módszertanilag képzettek, az óráik a tanulók számára érdekesek legyenek. 

Elsődleges számunkra, hogy tanulóink maximális figyelmet és támogatást kapjanak tőlünk a nálunk töltött éveik folyamán. Bátorítsuk, segítsük őket saját tanulási céljaik elérésében, változatos módszereket, eszközöket és utakat biztosítsunk számukra a kimeneti követelmények eléréséhez mind az érettségi, mind a szakmai vizsga tekintetében. Célunk, hogy oktatóink egymást inspirálva maguk is tanulási folyamatként éljék meg a tanítást. Mottónk: "Oktatásunk tanulásra inspirál" Tanulóink biztos pontként számíthatnak az iskolára, és az iskolában dolgozókra. Pedagógiai feladatunk, hogy észleljük és észrevegyük minden tanuló esetében, hogy adott pillanatban ki és hogyan tud számára támogatást, aktív segítséget nyújtani, vagy kérdést feltenni azzal a céllal, hogy ne csak sikeresen és eredményesen, hanem örömmel járja végig a képzési időt iskolánkban. Hisszük, hogy ez a hozzáállásunk inspiráló és ezáltal öröklődhet kollégáink és tanulóink körében egyaránt. Közösségünk így folyamatosan újítja meg önmagát, miközben minden nap teszünk azért, hogy minden egyes tanóra érdekes és motiváló legyen iskoláinkban.

A tanulók mellett aktívan részt veszünk a felnőttek szakmai oktatásában is. Vállalati kapcsolatainknak köszönhetően az oktatás folyamatosan aktuális piaci ismeretekkel gazdagodik, oktatóink a munkaerőpiaci igények ismeretében adják át tudásuk legjavát a hozzánk beiratkozó fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.

Kívánjuk, hogy tanulóként, szülőként, érdeklődőként pozitív tapasztalatokat szerezzen iskoláinkban és segítségünkkel elégedett, szakmailag sikeres partnerünk legyen a jövőben.

Dr. Varga Zoltán Balázs kancellár, Kutiné Bors Szilvia főigazgatóKIMIKK
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

   1074 Budapest, Dohány u. 65.

  • Telefon: +36 30 011 34 39

   E-mail: info@bgszc.hu

   OM azonosító: 203061

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/000671 Engedélyszám: E/2020/000184


  2024Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum